Love beauty and planet murumuru butter & rose shampoo bar

Ingrediënten

INGREDIENTS: AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, LAURIC ACID, SODIUM LAUROYL GLYCINATE, SODIUM LAUROYL ISETHIONATE, HYDROGENATED SOYBEAN OIL, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PARFUM, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, BUTYLATED HYDROXYTOLUENE, CAPRIC ACID, CAPRYLIC ACID, CITRIC ACID, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCINE SOJA OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE, PEG-4, PHENOXYETHANOL, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ISETHIONATE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, ZINC OXIDE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL.

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.

  • Netherlands
  • USA

  • Brand: Love Beauty and Planet
  • Description: Love Beauty & Planet Murumuru butter and rose bar (90 gram)
  • Reference: 2434-0005
  • Shipping Weight: 140 gram

Our Service

The lowest shipping rates and fast delivery worldwide

Pay safely 

Parcels up to € 500 are fully secured with 100% delivery guarantee 

Follow your parcel via track & trace 

More than 2.000 Dutch and Belgian brands with a total of 30.000 products

More than 75.000 customers are very satisfied already!!

Bloemen
Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

Ballonnen
We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.

De Blooming Colour Shampoo bar is verrijkt met Muru Muru Butter om de haarkleur levendig te houden en heeft een frisse geur van handgeplukte Bulgaarse rozenblaadjes.

  • De Love Beauty and Planet Blooming Colour Shampoo Bar hydrateert je haar
  • Shampoo voor levendige haarkleur, verrijkt met biologische muru muru butter
  • Shampoo Bar met de frisse geur van handgeplukte Bulgaarse rozenblaadjes
  • Natuurlijke shampoo, Good for you & Good for the planet
  • De verpakking van deze shampoo bar is 100% gerecycled en 100% recyclebaar
  • Ook voor deze shampoo werken wij samen met duurzame, lokale ondernemers

Bij Love Beauty and Planet geloven we in effectieve natuurlijke verzorgingsproducten, ofwel in beauty zonder concessies. Vanaf nu kun je met elke douche een klein verschil maken voor de wereld. Zo zijn al onze flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic en gebruiken we voor onze shampoo bars 100% gerecyclede en 100% recyclebare verpakkingen. Good for you & Good for the planet.

Houd je geverfde haar levendig en gevoed met deze Muru muru butter & Rose Shampoo Bar. De shampoo bar is gemaakt met natuurlijke en duurzame ingrediënten en verrijkt met biologische Muru muru butter die de haarkleur levendig houdt. Verwen je haar met de frisheid van rozenblaadjes, die van ethische herkomst zijn uit de Rozenvallei in Bulgarije. De shampoo bar is vegan, plasticvrij en biedt ultieme verzorging voor wel 50 wasbeurten.

Hoe te gebruiken? Wrijf de shampoo bar tussen je handen of direct op je haar om in te schuimen, in te masseren en daarna uit te spoelen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen. Rustig aan met het water. Voor schitterend haar gebruik je vervolgens de Muru muru butter & Rose conditioner. Probeer ook ons assortiment aan andere haarproducten of huidverzorging. Wij zijn onze reis begonnen door onze verzorgingsproducten te combineren met Small acts of Love voor de planeet. We werken samen met duurzame, lokale ondernemers die zich, net als wij, inzetten voor het hergebruik van materialen. De producten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende, heerlijk ruikende lijnen met ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals biologische kokosolie, muru muru butter, rozenolie, ylang ylang, sheabutter, eucalyptus en jasmijn. We beginnen een mooie beweging.

Toplist

Latest post

TAGs